Followers

Yuyu Zulaikha bertunang



Assalamualaikum..

Yuyu Zulaikha nak bertunang. betul la. Mana aku tahu? Idola aku, mesti la aku tahu kan. hihi. 



macam ada hint hint je dari post tu kan? macam ada bau bau nasi minyak Langkawi ditambah coklat whittaker berserta taburan daim kat atas dia. nyum nyum. okeii, tetiba kempunan daim pulak! =)'

eh, tiba tiba rasa macam mamaradzi pula kan. hihi

kalau betul Yuyu nak bertunang apa salahnya kan. benda baik elok dipercepatkan. tapi harap tak tinggal dunia blog sudah la. kesian dekat follower follower yang sentiasa tunggu Yuyu update entry baru macam aku ni. * buat muka kesian tujuhplohsaat!



p/s :  yuyu dah komen, dia cakap bukan dia yang bertunang. kazen dia. tapi kalau dia yang bertunang pun ok jugak kan?  mesti gempak! hihi.. :)


7 comments:

Miza Yusof said...

yuyu dah bagi hint :)

Maya said...

apa2 pun kita doakan yang terbaek buat beliauu :D

Yuyu Zulaikha said...

hahhaha.. cepat nyaaa buat post kannn.. ishh.. ^^

takk laa.. kazen :p

fatin aziz said...

ingatkan betul..wat saspen je yuyu..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Banda yang baik eloklah dipercepatkan..^^

kura said...

ohh.. kazen yuyu ke.

ellehh. yuyu tunggu kura letewww. huahuaa

Cik P.A. said...

eloklah yuyu...akak setuju sgt!! hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...