Followers

Kes Jenayah Lagi.



Assalamualaikum..




tengok , baru 2 hari lepas aku cerita pasal jenayah yang pembantu rumah Pak Nil pencuri , ni jadi lagi kes jenayah. yang peliknya kes ni jadi dekat dalam u yang ramai pak cik guard kepala botak perut buncit naik motor mintakkaki eh kawasaki. 


memang tak ada kesedaran sivik dan perasaan gentar langsung dalam diri penjenayah penjenayah ini. hah, kan dah keluar ayat buku teks sivik dan kemanusiaan. 


ingatkan dalam u ni lagi selamat sebab ramai pak guard yang selalu clamp kereta dan motor dekat tempat parking dan letak surat saman 50 hinggit satu kesalahan , tapi sebaliknya dekat dalam u ni pun berlambak kes jenayah yang dasyat macam kes pecah mesin ATM dan rogol. 


ke tugas pak guard ni hanya untuk clamp clamp je kot. ntah la.



4 comments:

kura said...

mungkin pak gad tu terlepas pandang dalam 1 second. sbb tu terlepas. wahaha :P

Dak Fisha said...

errr takut tol.
bulan lepas poly sy de kes pecah ATM.

leakedknowledge said...

kahkahkah pak guard makan gaji buta jer...semput kot pak guard tu nk kejar peragut sbb asyik duduk tgk2 mcm tu...sinis betul ak thadap guard ni

Dikbi Kamaruddin said...

kena lebih berhati2 la skang ni...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...