Followers

Baby Diana, menagih perhatian di Twitter



Assalamualaikum


sekarang ni kecoh pasal Baby Diana ni dekat Twitter. sorang lagi manusia yang saja nak tarik perhatian dengan mengaku hilang dara.  dan sekarang ni boyfriend dia dah tinggalkan dia. aku tak tahu dia ni betul ke tak tapi macam saja je nak tarik perhatian. 




beberapa hari lepas kecoh pasal LYANA EVANS dengan AYUNI. yang Lyana Evans ni tweet macam macam maki hamun bapak dia dan yang paling teruk sampai doakan bapak mati cepat. lepas dah ramai  orang follow dia,dia tweet benda bukan bukan pulak. cakap benda tak senonoh macam macam. ramai yang cakap ni akaun palsu dan aku rasa pun ni memang akaun palsu.




yang si Ayuni ni pulak backup sangat artis Kpop sampai mengaku dah tukar kerakyatan jadi orang Korea. ni la akibatnya kalau dah fanatik terlebih sangat. 


yang lawaknya sekarang ni Baby Diana dengan Lyana Evans ni dah fight pulak gaduh sesama sendiri. masing masing nak cari perhatian lebih. aiyoo, perlu ke sampai macam tu sekali. memalukan kaum wanita je diorang ni.




6 comments:

lania assina said...

dekat twiter ni macam2..hish2

alia syuhada said...

kenapa macam tuh ? Bodoh manusia macam tuh . Alia tak ada twitter tapi alia tahu sebab adik alia cerita . Astaghfirullah . Dunia akhir zaman . :(

Miza Yusof said...

saja nak tarik perhatian letew. macam-macam hal sekarang ni. memalukan sungguh. hmm

Dikbi Kamaruddin said...

dunia akhir zaman...macam2 terjadi..semua dah upside down..

kwn ucu said...

Kita sekarang ini berada di zaman 'anak-anak derhaka'. Sama-samalah kita mengingati mati.

aisya said...

baby diana pulak dah? tak kuasa nak ambik port psl diorg ni. buat tesis lagi bagus. ahahaha! *stress!*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...