Followers

Jumpa Fatin Liyana


Assalamualaikum..


Rezeki tak dijangka. Kadang-kadang kita teringin nak sangat something tu, tapi tak dapat. Dan kadang-kadang, tiba-tiba kita dapat something yang tak dijangka. It goes to me..


Dulu zaman fanatik berblogging, aku suka sangat baca beberapa blog yang famous. Antaranya blog Yuyu Zulaikha, Fathin Liyana and Mama Kembar 3. Dan aku teringin sangat nak jumpa dengan mereka-mereka ni. Yela, blogger famous kan. 


Dan bila dah lama, dah tak fanatik nak berblogging (almaklumlah hidup buzy kalah perdana menteri), dan tak terfikir pun nak jumpa mereka-mereka ni, then terjumpa. At the moment yang tak dijangka pulak tu.


Hari tu aku ke HUKM untuk melawat pengetua kolej yang masuk hospital. Masuk kali ni, kali ke-4 aku melawat dia sepanjang 2 kali dia masuk situ. Dan kebiasaannya, aku akan parking kat tempat pelawat yang berbayar tapi hari tu tiba-tiba pulak kitorang parking tempat lain dan ikut lif lain. 


Tengah-tengah tunggu lif then I saw her. Fatin Liyana. Tunggu lif sekali. Perghhh, Jumpa Dr. blogger kat hospital. Untuk sape yang tak tahu, FL ni sekarang houseman kat HUKM bahagian surgery. 
Then weolz sempat la chit-chat kejap sementara tunggu lif yang lambat -,-' . She is very humble and simple. Tapi dia ingat aku kakak, hurmmmmm -__-


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...