Followers

Testing Testing New Born Baby



Assalamualaikum..

Yes!! akhirnya dapat jugak download application blogger kat henset cikai ni. Tu pun lepas berhempas pulas mengerah tenaga zahir dan batin hentak hentak baling de dinding henset baling hanjing ni pastu download balik.

Almaklum la nak beli ipong tak mampu, beli aiskrim pong pong mampu ler. So, henset tritriten ni je jadi peneman setia. *sape rasa kesian boleh pm aku mintak alamat untuk post laju ipong tiga guni.

Kembali ke tajuk asal. Let's welcome our new born muslimat umat Nabi Muhammad to this Islam world. Nursyaza arissa binti sohaimi. My Pak Jang's new daughter. Very cute baby girl!:-) 
Published with Blogger-droid v2.0.9

1 comment:

aiNa yaZiD said...

wah comel2~! hehhe.. tahniah ye. bertambah ahli dlm kluarga. (^^,)

bdw, nama baby sedap! nursyaza arissa semoga jd anak yg solehah. amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...