Followers

GilaPing : Cara Terbaru Naikkan Trafik



Assalamualaikum..


Siyesly GilaPing ni sangat berkesan. aku tak tahu benda ni dah lama atau baru wujud tapi bagi orang yang ketinggalan sangat macam aku ni, semestinya baru sedar akan kewujudan laman web ni. Oleh sebab blog ni dah lama bersawang akibat tuannya yang busy memanjang dan malas blogwalking, trafic semakin nazak. paling nazak sampai 12 pageview je sehari. 


Semalam tengah godek godek internet ni tiba tiba jumpa GilaPing.com ni. laman web ni tempat kita ping entry dan orang akan baca entry kita berdasarkan subjek. yang bestnye sebab tak payah susah susah nak daftar daftar bagai. hanya log in guna facebook je. senang dan cepat! dan aku try ping entry dekat sini dan ini lah hasilnya.





aku ping pukul 12 tengah malam semalam. sebelum tu pageview ada la 30 lebih kot. bangun bangun pagi hah, terbeliak terus bijik mata. 203! cepatnye naik.



today pageview ni aku printscreen pukul 10 pagi. see, baru pukul 10 dah 99 pageview. cepat giler trafic masuk. sangat sangat bagus ping entry dekat sini. sila la try. hihi :)





6 comments:

لين Si Pipi Merah said...

syukran nak kena ping gak ni ;)

Akif Rabbani said...

gilaping baru je lagi..jadi tak,anda x ketinggalan =)

Dikbi Kamaruddin said...

wow...nak ping jugak la

s h a said...

menarik...boleh try ni. :)

Dianaa said...

ping kat gilaping memang best! tak macam busuk.org . tak byk sgt trafik dari situ

aisya said...

yg ni baru tau.. tq ye.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...