Followers

Header berwajah baru


Assalamualaikum..



:) cantik tak kepala baru blog ni? cantik kan? cantik kan? hihi.. yea, header cantik dan simple ni ada orang bagi free. ye FREE! wah, pemurahnya orang tu. nak tahu mana saya dapat? tuan empunya blog Berlygerly yang bagi iaitu Cik Ain. 

ekceli memang dah lama nak tukar kepala baru tapi idea idea kreatif bersembunyi disebalik urat urat otak yang bersimpul. aku kan otak sains bukan otak seni. sebab tu masa SPM dulu last last minit drop subjek Pendidikan Seni. tak pasal pasal kena denda bayar RM30. -,-'




minggu lepas ternampak offer dari Cik Ain ni dekat blog dia. dia nak bagi header free sampai 31.12.2012 . hah, apa lagi. tawaran sudah di depan mata haruslah disapu habis. memang sangat pantas dia buat. pukul 7 bagi dia detail detail nak kepala yang macam mana,  pukul 9 dah taaa raaa.....  header cantik menarik tertarik dah terpangpang di depan mata.  


so sapa sapa yang rasa nak header free tu apa lagi. cepat cepat la serbu blog dia. pasti korang tersenyum riang macam aku. hihi :)



5 comments:

aisya said...

comel2.. hehe

Cik Yaya said...

wahh besh ni..hehe tp header yaya tu baru lg..owg yg watkan jugk..fre..hehe
pastu ade dpt 1 lago org bg jgk..lum gune lg..erk..;p

iezayusof said...

seriously cantik header sayang :D

Cik Imie fatiema said...

cantik header..smart n cute

Mk Syahir said...

cute..simpe dan kemas :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...