Followers

Fieldwork again and again!



Assalamualaikum..


bukan student sains environment la namanya kalau tak asyik pergi fieldwork je memanjang. dalam sem ni je pun dah berapa kali pergi filedwork. esok pulak aku akan berangkat ke Kg Gajah dengan Grik, Perak. fieldwork untuk subjek Etnobotani dan Ekonomi Sekitaran. 


yang tak bestnye sem ni semua fieldwork aku dekat Perak je. balik balik lalu highway yang sama. balik kampung pun lalu situ jugak. tak berkembang langsung. cuba buat fieldwork dekat Sabah Sarawak ke, Korea ke, berkobar kobar sikit jiwa raga nak pergi. 


kenangan fieldwork kat korea. *sila abaikan bendera Malaysia kat belakang tu.


tak sabar nak berjimba jimba lepas seminggu bergelumang dengan assaigment yang tak pernah tahu nak pencen. setiap minggu ada je yang bertambah. bila nak habis ntah. memang nasib student final year! -,-'

last but not least, mintak tolong doakan kawan sekolah aku dulu yang tengah bertarung nyawa dekat hospital sebab eksiden semalam. sampai sekarang still tak sedarkan diri. semoga dia selamat dan kembali seperti sedia kala. dan please pray for my journey esok! thanx and bye! :)



2 comments:

aiN NaJwa said...

Hehehe..betul2 korea ker..??.. ;)
ermmmm, selamat buat esaimen..biasala tu student..hehehe..

pha is said...

bestnya, ada banyak fieldtrip.. kami budak farmasi beberapa je fieltrip. pi kawasan ternakan kambing sekali (ubat vetenary), dan taman herba... tu je la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...