Followers

Officially Free

Assalamualaikum..


yeaayyy! alhamdulillah. hari ni last payyperr last payperr. habis sudah semester 5 dan hanya tinggal 1 sem je lagi sebelum merdeka! merdeka! merdeka! 

kalau sem lepas exam bagai nak giler lima subjek dalam empat hari straight. sem ni sangat relax sebab exam hanya tiga paper. satu paper minggu first, dua paper lagi minggu last. so seminggu lebih gap tengah tengah tu boleh balik rumah dera kucing dan rabbit belaan ayah, sambil gemukkan badan dulu.



perbezaan ketara jadual exam sem lepas dan sem ini. memang banyak bezanya.


so bila dah habis exam, semua orang pakat terkinja kinja nak balik bercuti sebulan. but sadly aku pula kena pergi fieldwork ke Kuala Gula. Again -,-'. collect data Burung Botak Upeh selepas tiga bulan dilepaskan. 


bahan kajian hanya la burung tu je ye. orang dalam gambar bukan untuk kajian. hihi


yah, berjumpa lagi kita wahai merah, biru, silver, hijau dan gold. tak tahu apa cerita burung burung kajian aku ni lepas dah hidup bebas dekat luar ni. jangan balik bawak perut sudah la. haha.

dan lebih menyedihkan sebab kena duduk sana dua atau tiga minggu. ohhh emm geee! duduk tiga hari pun dah menggelejat tak ketahuan hala bosan nak mati, ni nak kena duduk lama lama. mampuih keraih masing masing kat Kuala Gula.


2 comments:

Dikbi Kamaruddin said...

hahaha...harap bersabar yek...

Miss Purple said...

hihi.. thanx cik dikbi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...