Followers

Kerang Kuala Kurau


Menu malam ni, kerang rebus, air asam dengan telur goreng. Dah masuk kali ketiga datang Kuala Gula, baru kali ni dapat merasa makan kerang. Padahal kawasan ni dekat laut dan banyak seafood.

Ni first time masak sendiri dekat guest house PERHILITAN ni. Kerang ni pun, kerang Kuala Kurau bukan Kuala Gula. Tapi okei la dapat merasa. Memang puas la makan makanan feveret hari hari. Dan siaplah resdung makin teruk lepas ni. Jangan tanggal hidung aku sudah la. -,-'

3 comments:

Eza Faezah said...

kerang masak apa tu? lama tak makan kerang...

ishy77 said...

haa...lapar pulak tgk.

QasehnyaRania said...

buat kerabu kerang sedap yu..hih

salam kenal dari ciksu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...