Followers

Ikan Todak Kuala Gula

Pagi ni Abang Faiq pergi ikut orang PERHILITAN tagging burung lagi. Balik balik dia bawak ikan dengan udang yang diorang jala. Nak tak nak memang kitorang la kena masak. Best dia dapat chef free sepanjang kami kat sini. -,-'

Buka je plastik ikan tu, wowwww, it's Todak fish. Kali kedua tengok ikan todak live depan mata. Dulu pernah tengok orang pasang pukat dekat Kuantan dan ada dapat ikan todak kecik. Amazing gila. Ingatkan dekat Singapore je ada. Berkat didikan baca buku cerita Singapura dilanggar Todak masa kecik kecik. (how peghak is me)

3 comments:

huny madu said...

Untungla dpt tgk life hehe..
Actually kite xpenah tgk pun :(

ishy77 said...

boleh mkn ye? hati2 kang dirodok todak pulak :p

Sue Bee said...

first time tengok todak baring atas papan pemotong..(@_@)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...