Followers

Handphone Rebat 1 Malaysia


Assalamualaikum..


masa aku balik ke UKM dari rumah minggu lepas, semua member member kecoh pasal handphone free dekat facebook. aku yang terpinga pinga tak online seminggu dekat rumah dah jeles nak mati. barang free, mana boleh orang lain je dapat. aku mesti la nak jugak kan.

so esok bangun pagi pagi dah mesej member ajak pergi ambil. masa tu aku tak tahu pun pasal Rebat RM200 Pakej Komunikasi Belia tu. tak sempat nak google apa apa, just daftar online dekat laman web skmm then terus pergi terjah Kedai YES takut habis nanti gigit jari sorang sorang. 


seperti yang telah digembar gemburkan, maka dapat la aku handphone Samsung Buzz ni.



then balik tu rasa macam pelik kenapa tiba tiba YES ni baik hati sangat ni. dah la bagi handphone free, siap dapat kredit RM9 setiap bulan lagi. padahal dia tahu budak UKM memang dah pangkah awal awal benda alah ni sebab suka promote broadband masa orang tengah makan dekat cafe. 

rupa rupanya guna duit rebat RM200 tu. cesss! tak ada la free mana pun. diorang untung lagi ada la. pastu gugel gugel plan internet lain lagi hebak hebak handphone yang dia bagi walaupun ada yang kena tambah duit sikit. ahh, stress. 


4 comments:

Nurul Ain said...

wahh dah dapat ke..cepatnya

aisya said...

tak ambik pun.. sbab rasa mcm better beli phone lain dgn rebate rm200 tu.. huhu

Miss Purple said...

a'ah. hihi :)

Miss Purple said...

wah, nak beli phone apa tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...