Followers

Mengumpul Mood



blok kolej makin sunyi, student semua dah pakat balik kampung bercuti. aku pula? tengah menghimpun mood nak pergi Kuala Gula. bertolak pukul 3 petang ni, tapi baju baru keluar mesin basuh, beg masih dalam laci katil. betapa hatiku memberontak tak ada semangat nak pergi!  argghhhhh.....

kalau duduk sana dua tiga hari, boleh survive lagi. duduk seminggu pun dah panas bontot asyik ajak pakcik driver pergi makan jauh jauh. kali ni kena duduk dua atau tiga minggu. without pakcik driver!!


sekosong kosong jalan ni, kosong lagi jiwaku yang lara... -,-'

aigooo, memang mati kutu la gamaknya. kemungkinan besar, motor Abang Fait Research Assistant Prof akan menjadi mangsa kerakusan kanak kanak UKM ni. dan mungkin juga Mini Market Kuala Gula akan mendapat untung yang besar sepanjang dua minggu ni. -,-'






3 comments:

ANNA MARIANA said...

sabo2..hihihii

Diya Sesame said...

jemput join.hadiah ada jubah,maxi dress & rm100 cash!
http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

aisya said...

haha.. utk tesis ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...