Followers

Pengajaran : Telefonlah Ibu Anda Sebelum Ibu Anda Telefon Anda



Assalamualaikum..


malam ni kecelaruan fikiran berlaku. mula mula mood aku biasa je, lepas tu rasa bengang sebab UKM Jaring buat hal. kejap ok kejap tak padahal esaimen banyak lagi tak siap. lepas tu mood ok balik until my mom call. aishh! bila mak kol tengah tengah malam ni mula la rasa lain macam. rasa rindu dan risau sebab mak jarang kol tengah malam. takut something happen. Ya Allah, please protect my mom!


dan sekarang, aku rasa bersalah sangat sangat. mak kol tengah malam sebab terjaga dari tidur dan teringat dekat anak dia. Ya Allah, aku bersalah sangat sangat. dari pagi tadi lagi memang rasa nak kol tapi tangguh tangguh sampai lupa. dah berapa kali macam tu. alasan banyak esaimen tapi ada je masa untuk kol sekejap tanya khabar. tapi buat benda lain sampai lupa. sem ni dah banyak kali jadi benda sama. kalau sem sem lepas, hari hari kol mak tanya khabar. tapi sem ni tak tahu la kenapa dah jarang sangat kol. kadang kadang tiga empat hari baru kol. and sometime, mak yang kol sebab risau anak dia tak kol. Ya Allah, berdosanya aku.




ahhh, sedih! sedih! sedih! baru je cadang malam ni nak stay up buat esaimen. tapi sedih punya pasal baik tidur. nak buat esaimen pun dah tak ada mood sebab marahkan diri sendiri! dush dush!!


1 comment:

Eyriqazz said...

jasa ibu tiada tolak gantinya..yup,selalu2la bertanya khabar ibu anda

P.s : Minta bantuan untuk Klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...