Followers

Kad Siswa 1 Malaysia



Assalamualaikum..


yes! i got it. selepas penat menunggu dari awal sem sampai dah sampai di penghujung sem, akhirnya dapat juga benda alah ni. (penat la sangat kan -,-') ekceli dah tak mengharap pun nak dapat kad ni, sebabnya, dekat UKM student 3rd year SAHAJA yang dapat lambat. ditekankan STUDENT 3RD YEAR SAHAJA. means, student student lain dah dah lama dapat dan dah selamat melantak makan dekat Dubu-dubu tak ingat dunia sambil feling feling korea. alasan yang diorang bagi sebab nama student tercicir la, tak cetak lagi la. alang-alang baik cakap nak bagi sekali dengan scroll time konvo nanti je kan. mm, layankan je la. 




but but but. what make me excited is kad ni valid sampai bulan 12 tahun 2017. ulang lagi sekali 2017 uollz!.  sama dengan sim kad Celcom student package. nampaknya dah umur 26 nanti pun boleh shopping guna kad ni lagi. boleh la shopping perkakas rumah tangga di samping barang barang anak dekat Mydin bila dah kahwin nanti. haha. berangan tak sudah. silap silap esok dah hilang campak merata rata. -,-'


lepas ni tunggu baucer buku 1 Malaysia pula. harap harap tak ada la nak kena tunggu sampai dah habis praktikal nanti baru dapat. senarai buku nak beli dah tepu dalam otak ni. tunggu baucer je lagi. hihi. :)

okei, nak share sikit antara kedai kedai yang bagi diskaun untuk student yang ada kad ni yang dikopi dari blog Wacanaku.


MAKANAN DAN MINUMAN

• KFC (5% off)
• DAILY FRESH (10%)
• A&W (50% off)
• COFFEE BERRY (20% off)
• THE CHICKEN RICE SHOP (Student Meal at RM9.90nett)
• RESTORAN KENNY CRAB (10% off)
• PANCAKE HOUSE INTERNATIONAL (RM5.++ @ 2pcs classic pancake)
• STATION ONE PRODUCT (5% off)
• GLORIA JEAN’S COFFEES (10% off)
• BANGI KOPITIAM (10% off)
• SWEET CHAT (RM12.90nett meals)
• LEGEND’S CLAYPOT BRIYANI HOUSE (5% off)
• DUBU DUBU SEOUL FOOD (RM16.90nett meals)
• MY JAVA COFFEE (10% off)


KELENGKAPAN SUKAN / PERALATAN / PAKAIAN

• TEXLINE LINO (5% – 10% off)
• PROMINENT MILLION SDN BHD (MIZI SPORTS) (10% off)
• BATA (10% off)
• KOPERASI KELUARGA DATO’ HAJI HASHIM MAMAT KUALA TERENGGANU BERHAD (10% – 45% off)


KLINIK KESIHATAN / OPTOMETRI / CERMIN MATA
• QUALITAS HEALTH (10% off)
• FOCUS POINT (20% – 50% off)
• POLIKLINIK AN-NISA’ (20% off)
• MENARA OPTOMETRY (10% – 60% off)


SALUN / PUSAT / PRODUK KECANTIKAN

• FOOT MASTER (30% off)
• PARIS HILL (30% off)
• PROACTIV (5% off)
• CLARA (10% off)
• KOPERASI PUTRI TERBILANG MALAYSIA BERHAD (5% – 20% off)


PENGINAPAN

• ANCASA HOTELS & RESORTS (10% off)
• TUNE HOTELS REGIONAL SERVICES SDN BHD (25% off)
• LEO EXPRESS HOTEL (20% off)
• KOPERASI AL-TAQWA KAMPUNG KISAP LANGKAWI BERHAD (2% – 15% off)
• KOPERASI GURU-GURU MELAYU KEDAH BERHAD (15% off)
• KOPERASI MAJLIS GURU UGAMA MENENGAH BERHAD (5% off)
• KOPERASI MELAYU BERJAWATAN KERAJAAN NEGERI SEMBILAN BERHAD (15% off)
• RAKYAT TRAVEL SDN. BHD. (special rate)
• RAPID KL (50% off)
• MAS (25% off)
• FIREFLY (50% off)


PRODUK IT

• KOPERASI CELCOM BERHAD (2% – 5% off)
• KOPERASI PEGAWAI-PEGAWAI DEWAN BANDARAYA KUALA LUMPUR BERHAD (10% off)
• IFAMILY (15% off)


LAIN-LAIN

• BKZ BIKERZ (special rate)
• ROLLER STAR ARENA (10% off)
• DOUBLE SITE (10% – 15% off)
• KOPERASI KAKITANGAN MAKTAB KERJASAMA MALAYSIA BERHAD (2% – 5% off)
• KOPERASI KOLEJ KEMAHIRAN TINGGI BALIK PULAU BERHAD (4% off)
• MYDIN (special rate)


yang aku nampak KFC, Dubu Dubu dengan Mydin je. papepun, thanx sebab kurangkan beban student macam aku yang tengah sengkek di hujung sem ni. >,<


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...