Followers

AES di Kanada


Assalamualaikum..

kalau di Malaysia guna AES untuk membasmi masyarakat masyarakat majmuk yang suka bawak kereta laju laju mengalahkan palesit jalanan. dekat Kanada lain pula caranya. cara yang sangat simple, mudah dan murah. tak pelu AES AES bagai. buat habis kertas nak hantar surat kat rumah orang je. 


Nak tahu apa caranya? 







jeng jeng jeng....
(dupdapdupdapdupdap)








tadaaa....









hanya korek lubang dekat atas jalan je.

..


-


-


-


-



-



hah! jimat. guna karpet/kertas je. buat ilusi macam ada lubang dekat atas jalan. sure driver driver yang lalu situ akan perlahankan kenderaan sebab takut langgar lubang tu kan. selalunya orang lebih sayangkan kereta dari duit. terutamanya orang kaya kaya yang pakai Porche bagai. takkan la kereta mahal mahal nak bawak 20 km/jam. tak remaja la derrrr!....  hah, lepas ni boleh cuba letak kertas/ karpet macam ni atas jalan. confirm semua bawak slow! mahunya jem 10 km!  @___@


p/s : student lepas spm tak tahu nak sambung belajar kat mana boleh tengok sini.


2 comments:

miss fluffy said...

haha kalau letak ni confirm bwk slow je..

Dikbi Kamaruddin said...

hahahha...tipah tertipu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...