Followers

Bapa Kejam Belasah Anak



Assalamualaikum..




aku tengok video ni dekat facebook semalam. tak ramai yang share video ni berbanding video perempuan belasah baby dulu. tapi aku tak berani nak tengok sampai habis. sebabnya, dalam video baby kena pukul dulu tu, pemukul dia perempuan. dan aku tahu naluri perempuan tak akan sampai nak bunuh baby tu. tambah pula tu anak dia sendiri. tapi dia campak budak tu kejam juga. macam perempuan tak ada perasaan je!


tapi video ni aku memang tak sanggup tengok sampai habis. first sebab pemukul tu lelaki yang tenaga lebih kuat dari perempuan. second sebab 'bangsa tu'. malas nak komen lebih lebih sebab semua orang tahu 'bangsa tu' macam mana kan? silap hari bulan arwah budak tu jadinya.

nak baca berita lanjut tengok sini.


1 comment:

Dikbi Kamaruddin said...

tgk gak video ni semlm...tak sangka dah kena tangkap plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...