Followers

Jualan Murah PC EXPO Mid Valley




Assalamualaikum


apa rancangan korang hujung minggu ni? duduk rumah kumpul lemak? dating? study?  tak tau lagi? 


dah buang tebiat aku ni baru hari rabu dah tanya orang hujung minggu ni nak buat apa.  mentang-mentang jumaat dah tak ada kelas,  rasa macam esok dah cuti pulak kan.  ekceli aku nak war-warkan dekat semua orang kampung, pekan, bandaraya, dewan parlimen, dewan sekolah dan tak lupa orang dewan budaya.  

....
meh meh cik kiah, mak jemah, tok selapit,  pak cik wahab mari-mari dengar. 
....


mari ramai ramai kita serbu Mid Valley hujung minggu ni. sebabnye hujung minggu ni ada PC EXPO.  best woww.  sebab apa aku kata best.  jom tengok bawah ni.




hambik kau.   tv LCD, notebook, GPS singgit je??



Samsung note, Apple Ipad dengan Acer tab pun singgit??



hah, tak murah lagi tu? ada lagi.  barang-barang lain pun sehinggit je? 

...

haha.  jangan terpedaya lagi.  tak habis cerita lagi ni.  hah, duduk balik duduk balik.  nampak tak dekat bawah tulisan RM 1 tu dia ada tulis auction. nampak tak? nampak tak?  diorang lelong la barang-barang tu. siapa cepat dia la yang dapat. dan ada syarat syarat dia.  nak tahu apa syarat-syarat dia tengok dekat facebook PC EXPO ni.  ok,  selamat memenuhkan komuter hujung minggu ni.  daaa~






7 comments:

Dikbi Kamaruddin said...

best3x... leh cari notebook utk adik

Nurul Aini said...

Waaa..best ni..tapi jauhlah..tak dapatlah nampaknya..hehe. ^__^

aTieYusof Family said...

selalu klu pegi expo mcm ni kak cari pen drive, mouse & aksesori2 yg cantik2..hehe..
salam kenal..:)

kura said...

kemain jauh mid valley tu ha.. sy melako je. hekhek

aiN NaJwa said...

Mid Valleyyyy..huhuhu.....! Jauh Jenak..hehehe..padahal 3 Jam jer g sane.. ;) Mesti best....

Eza Boom Boom :) said...

wahh.. jualan lelong ni. mesti bayar bulan mahal ni. huhuk..

btw, thanks sudi join segmen Eza. :) Eza dah follow sini. :)

tia sayangdia said...

ingat td dah memang betul singgit semua .. hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...