Followers

En. Acer Pink mati



Assalamualaikum..


aku rasa bila dah masuk 3 tahu kita pakai lappy , dia memang suka buat hal ek? sem ni a.k.a final sem dan sem yang paling banyak nak guna lappy untuk budak-budak kos aku , ramai yang ada masalah dengan lappy masing-masing...  dari awal buka sem lagi semua bising pasal lappy problem...  ada yang not genuine , tak boleh start , skrin pecah dan macam-macam lagi...




yang en. acer pink aku ni pulak keja nak mati je..  asal panas sikit je nak mati padahal aku siap beli kipas baru lagi untuk dia...  yang peliknya dia suka mati bila aku tengok cerita korea online..  tengah best-best layan strong heart kat kshowdrama , masa tu la dia tiba-tiba nak mati... bila layan movie yang ambil dekat kawan-kawan tak ada pulak dia nak mati...  huuhhh...  kan dah nampak tanda-tanda kejelesan dia tu...




erkkk , kalau ikot kan aku dah lama aku tanamkan je en. acer ni...  siap buat tahlil 7 hari 7 malam... amik kau nak mati sangat!


tolong la en. acer pink...  jangan la mati time aku buat tesis...
=_______=





15 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

cakap ngan dia kalau nak buat2 mati jugak ganti baru...

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

milopurple said...

klau ada org nak sponsor kan xpe la jgk..hihi..^,^

Nurul Aini said...

Sedih dengar citer nie..hehe..acer saya 5 tahun pakai..waktu nak buat final project tertiba-tiba dia buat hal..Nak meraung rasanya. Saya doakan laptop acer pink akan sihat seperti sedia kala. Mungkin lama sangat kot buka laptop. laptop boleh than 6-8 jam sehari. Kalau lebih jadi mereng kot.. ^__^

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

mohd latif bin ali ashiak said...

hmmmm utk pengetahuan anda laptop hanya boleh digunakan hanya dlm 3jam sahaja lepas 3 jam dia akan shutdown sendri erkkkk dgr dr kwn2 je la hehehe peace

dayteenlea said...

kipas kat luar dengan kat dalam berbeza dik.

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy start dari beli memang cabut battery jika pakai adapter.
Alhamdulillah sampai sekarang lappy ok. battery lappy pun ok .
kalau guna battery travel memana 4 jam baterry tahan lama

milopurple said...

lappy ni bkn 3 jam je.. klau xde klas mmg dari pagi smpai mlm on..sbb tu la kot..huhu

milopurple said...

tau kak..=) ni tmbah kipas luar bg reduce heat..^,^

milopurple said...

bestnye bateri than lama..en acer pink ni pun mmg bukak bateri dia klau pkai plug since beli lagi tapi skrg tahan bole than 2 jam lbih je..=(

milopurple said...

yeke? klau mcm tu en. acer pink ni mmg dah overdose sgt la ni...=___=

Anonymous said...

same as my lp.. actually if u want to know, the heat release during watch the online movie or just online are greater than when we watch the movie without any wireless or using the broadband.. so, it is better if u can shut down pc for awhile when the temperature is too hot.. it can prevent from any damage

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...