Followers

Jom serbu Pesta Konvo UKM...!!



Assalamualaikum.....



mari...  mari... mariii....  yeayyy!!  pesta konvo datang lagi...  jom ramai ramai kita serbu pesta konvo UKM pulak....  banyak aktiviti menarik...  yang penting terbuka kepada orang luar....  jom serbuuuu!!!






bila?? dekat mana?? bermula dari 18 hingga 23 oktober 2012....  semestinya di Dataran Gemilang UKM iaitu bersebelahan dengan Stadium UKM....
perasmian pembukaan pada 18 oktober 2012....






nak tahu apa aktiviti yang ada dekat sini???
banyak tu wa nak habaq kat lu olangggg... mcam macam adaaa.......





ambik kau !! upin ipin pun ada....   jom bawak anak sedara, anak menakan, anak jiran sebelah dengan anak tokei kedai sekali pakat mai sini....  bagi student-student yang kekurangan zat tu, dekat sini ada pelbagai gerai jualan makanan dan minuman tau....  boleh gemuk korang kalau datang hari-hari...  haha...  holiawwwwww.....  ^,^



4 comments:

aiN NaJwa said...

Waaaa....!!~ berkonvo la mereka kan..hehehe....

aiNa yaZiD said...

UKM konvo ye minggu ni! wah mesti meriah. Last week UPM konvo. Byk jalan tutup. Semua jln jadi one way. huhuhu. Tension je. ^^ Time pesta konvo ni mmg sesuai sgt untuk m'gumuk kan badan. Macam2 jenis makanan ada. hehee. =)=)

ANNA MARIANA said...

waaa, bestnya upin ipin dtg... hehhee...anna suka upin ipin...^___^

aisya said...

sempat pergi 2 hari je.. kalau thun2 lpas pantang ada masa free malam2.. mesti menapak ke DG. carik makan punya pasal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...