Followers

SEGMEN : Jom Tingkatkan Follower Sampai Lebam



Assalamualaikumm...


sebelum bertolak untuk fieldwork esok kat cameron, lebih afdal kiranya aku masuk satu segmen...  mana la tahu balik-balik nanti bukak bukak blog, follower dah sampai 1 juta kan...(sila nyanyi lagu harapan dulu!!)


okei ni adalah segmen dari encik xiao ni... syaratnye sangat senang just printscreen jumlah follower dan tag blogger lain... senang kan??  so, jom la kita Tingkatkan Follower Sampai Lebam yeee!!






jumlah follower sekarang...



saya nak tag dua orang A...

jiran kolej saya ----> Aisha
orang yang sama kos tapi lain u ---> Aina




6 comments:

aiNa yaZiD said...

Thanks tag aiNa~! InsyaAllah ada masa aiNa join. Little bit busy dear skrg ni. =) apa pun, wish u all the best.

aiN NaJwa said...

Hye..selamat bersegmen keyh..!!.. =)

Mk Syahir said...

wah..selamat bersegmen sampai lebam..ehh?

ANNA MARIANA said...

selamat bersegmen.... =)

aisya said...

nasib baik perasan before tarikh tutup lg.. insyaAllah, kalau takde pape tu nak join lah.. btw, thanks tag.. hehe

beritaMY said...

salam perkenalan dari blogger beritaMY..saya dh jadi follower terbaru blog anda.jika tidak keberatan perlukan kunjungan balas..hehe

artikel terbaru Saya akan saman orang yang bogelkan saya-RCW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...