Followers

SEGMEN : Follow And Follow

Assalamualaikum...


jam dah pukul 2 tapi mata tak boleh nak tidur lagi...  jom sape-sape yang tak tidur lagi kita join segmen...  tak payah la berangan anak Datuk Seri Ismail Sabri datang masuk meminang kat atas katil tu...  lebih baik kita tingkatkan follower ramai-ramai...  mne la tau boleh sangkut sorang kan??  haha...  niat ada tu!!  =___=




senang sangat kan segmen ni... tak payah karang ayat panjang-panjang macam nak jawab karangan BM SPM....  simple and nice...  ^,^



5 comments:

irwan alessa said...

salam, datang dari segmen yang sama.. done follow awak juga.. hit me back ok??

Emas Putih said...

Hai .. sy follow n singgah sini :) dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

Khairul Nizam said...

http://perjalanansipengembara.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-follow.html

folo sini

auni najla said...

sy pun join segmen ni..http://auninajla.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-follow.html

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...