Followers

Student Final Year dah.



Assalamualaikum...


sem ini sangat la bosan aku rasakan....   setiap hari kelas hanya bermula selepas jam 12 tengahari...  tu pun hari isnin je...  hari-hari lain pukul 2 dan pukul 4...  hah, ambik kau!!....  nak kelas relax sangat kan...  jalan jauh-jauh pergi fakulti hanya untuk attend kelas sejam dua je....   sangat la relax kan...  dah macam budak master je....  


tapi lagi relax,  lagi tak bermakna hidup aku rasa...  dapat pulak macam semalam,  satu u tak dapat connect internet....  wow,  heavennye rasa dunia tanpa internet kan??  siapa yang pernah rasa mungkin tahu apa yang aku rasa....  rasa macam nak bukak semua set-set katil dan almari dalam bilik ni dan pasangkan semula.... (ok, itu tipu!!)  =_________=



actually banyak kerja sebenarnya...  al-maklum la student final year kan.... =))  hua3x....  tapi bila dah relax sangat rasa macam ala,  esok-esok pun boleh buat...  banyak masa lagi....  esok ke esok,  esok ke esok,   hah, memang esok nak hantar assignment la baru terhegeh-hegeh nak buat kan....   hikkkk3x...!!  dah tau dah siapa yang suka buat kerja last-last minit ni....  gigigggggiiiiiii...=D


1 comment:

aisya said...

nasib baik ade broadband.. kalau tak mmg nganga je lah dalam bilik tak tau nak buat ape. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...