Followers

konvokesyen USM..

Assalamualaikum..


sabtu yang lepas satu-satunya kakak aku telah selamat konvo di USM...  siyesly aku still lagi macam tak percaya yang kakak aku dah dapat degree sebab kami beza umur hanya 1 tahun , bila dia dah dapat degree maknanya lepas ni masa aku pulak bakal menyusul...  huuuhuuuu.....  cepatnya masa berlalu...  rasa macam baru semalam aku kami jalan kaki pergi sekolah rendah berdua...  tengok-tengok dia dah berjalan atas pentas untuk ambil ijazah...  =(


all in purple...



since kecil lagi aku dengan kakak aku sangat rapat...  maybe sebab umur kitorang beza setahun je...  adik-adik bawah aku beza dua tahun , so diorang rapat berdua la...  dulu bila kitorang jalan kaki pergi sekolah rendah sama-sama , mesti ada orang tanya , korang kembar ke??  ramai yang ingat kitorang kembar.... 


my sister wif beloved parents...=)

bila dah masuk sekolah menengah , kakak aku dapat masuk sekolah asrama... lepas tu aku pulak masuk asrama tapi tak dapat sekolah yang sama...  masa tu kitorang dah jarak sikit tapi walaupun kitorang jarang jumpa ,setiap kali balik je mesti kitorang sembang macam-macam....  share cerita pasal hostel , pasal kawan , pakwe...  maklum la masa sekolah dulu kakak aku ni banyak kapel sikit...  dah besor ni je tak ada orang nak melekat...  hihi..  ^_^

my beloved sister...  ok, aku tinggi sikit dari dia... =)



boleh dikatakan kakak aku ni la jadi inspirasi adik-adik dia..  yela, anak sulung kan...  kalau kakak aku masuk matrik , means adik-adik dia pun akan masuk matrik...  kakak aku masuk u , kami pun masuk u...  dalam belajar pun aku selalu jadikan kakak aku sebagai inspirasi... macam masa nak SPM dulu , aku tanya kakak aku macam mana cara dia belajar....  kakak aku ni pandai tapi dia banyak main...  tapi aku ikut yang banyak main tu je... yang pandai tu idoknye teman ikot...=)


now, kakak aku sambung master dekat USM jugak...  aku pun dalam dilema , lepas ni nak sambung ke tak? tapi aku nak kerja , malas belajar dah...  lagi 1 sebab aku tak nak kahwin lambat... hihi...  gataii!!




6 comments:

Irna ahmad said...

Wah best nya, congrats fr ur sista :)

Zyra Roxx said...

wahh gua dulu pun USM
budak lejen, muehehe

milopurple said...

thanxx..=)

milopurple said...

waa, senior besar la ni ek..hihi..=D

Secrets of A Teenage Girl said...

congrats awk dh konvo.. bestnya habis bljr dah.. ;)

milopurple said...

bukan sy la..kakak sye...=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...