Followers

Final Semester, hwaitinggg!



Terasa dah lama tak menaip entry baru dekat blog ni. Idea banyak, tapi dah lama tak karang ayat, otak pun dah tepu. Okei. Today, i'm officially starting my last sem. Final sem hoiii. Berdebar tak sabar nak habis belajaq ni. Tak sabaq nak kerja. Nak bagi parents duit setiap bulan. Huwaahahaa. 


Jadual final sem ini sangat lah menceriakan aku. Kelas hanya dua hari, Isnin dan Jumaat SAHAJA. Dan kami sedang kautim dengan lecturer untuk awalkan kelas hari Jumaat tu supaya Selasa hingga Ahad boleh berjimba jimba tak ingat dunia yang fana ini. 




Tapi walaupun kelas tak banyak, tak boleh nak berjimba sangat. Tesis pon satu perkataan pun tak siap lagi. Masa bukan lama pun, pejam celik terkebil kebil kejap, dah habis sem. So, In Shaa Allah, kekerapan melangkah ke library itu akan ditingkatkan demi kepentingan sejagat. In Shaa Allah, tesis Penilaian Adaptasi Burung Botak Upeh Yang Dilepaskan Semula di Santuary Burung Kuala Gula akan diterbitkan tak lama lagi.  Cewaaahhhh.....


Dan sekarang ni yang tengah menyerabutkan kepala dan segala anggota badan ialah mencari tempat praktikal. Adoyaiiii. Orang lain dah dapat tempat, aku still mencari cari lagi. Cari tempat praktikal susah, hopefully cari kerja betul nanti senang la. hihi. 

So, ada tak orang Ipoh yang nak rekomenkan tempat praktikal untuk student Environmental Science. Mari mari. Pertolongan anda amatlah dialu-alukan.



1 comment:

Lyana's Page said...

wow, dah last sem dh? sy lg setahun.. tp tu pun rasa mcm skjp sgt dh tahun 3..

anyway, gudluck 4 last semester, practical and tesis ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...