Followers

BEN ASHAARI DAN SAYA

Assalamualaikum..



hari ni on9 pas cek fb, terus buka blog Ben Ashaari.. akhir-akhir ni suka pula baca blog dia sebab dia rajin update.. tak ada la macam aku ni pemalas.. =_____=

hari ni 1st time nak join segmen.. macam best pula tengok orang join segmen ni.. so ni aku nak jawab soalan abg Ben...


Blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ?


blog yang aku suka baca..


1) informative dan attractive - sebab boleh memberi ilmu dan mampu menarik perhatian kita untuk baca blog tu..


2) blog kembar - aku memang seorang yang fanatik kembar so kalau ada blog pasal kembar memang aku akan singgah..


3) selalu update - bila aku dah suka baca satu-satu blog tu, aku akan buka hari-hari untuk baca so aku suka yang selalu diupdate..kalau aku buka asyik tak update je so pastu aku malas dah nak tengok..



Blog yang aku tak suka baca..


1) guna ayat pelik-pelik - "ari ny aq kuar dgn aqk aq, aqk aq bek sgt..dy blnje aq mkn, mnm, tgk wyg"...euw...aku nak translate apa yang dia cakap pun ambil masa setengah jam.. memang la short form tu boleh senangkan kita sebab tak payah taip panjang-panjang tapi sampai nak baca pun susah macam mana tu...


2) asyik cerita pasal kekasih - aku tahu kalau kita dah sayang, memang hari-hari nak cerita pasal orang yang kita sayang je tapi ada setengah orang suka dan ada yang tak suka.. bagi aku tak perlu nak cerita kat semua orang pasal kekasih kita sebab dia belum halal untuk kita lagi.. orang kahwin pun boleh bercerai~(renung-renungkan la)




23 comments:

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #43

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...

hi pka join jugak..
jom singgah blog pka nak,,??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

deno said...

salam kenal! deno datang dari segmen sama:) deno dah folo sini... jemput la ke blog deno ya... :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Pecinta pink^^ said...

salam.wah suka blog informatif juga..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

AFie said...

Salam Kita Sama2 Join Segmen Ni
Follow U done
http://www.ads4afie.tk/

Encik Zaharin said...

As Salam..dari segmen yang sama, done follow u..sudi2kanlah berkunjung ke laman aku

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

amengs88 said...

hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

sukagelak said...

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

chemija said...

kalau shortform sangt rasa menympah nak baca kan? btw salam kenal dr chemija, jemput singgah baca entry, kalau suka follow la mija k :)

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
singgah Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

singgah dari segmen yang sama :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

Ayuni Yusop said...

dari segmen yang sama!
done follow.^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

p/s:happy berblogging!

Wanieys said...

singgah dr segmen sama

alang2 dh singgah wani follow sekali

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

singgah dari segmen yang sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...