Followers

SEGMEN : Siapa Nak Join Bloglist Miss Purple?



Hari ini saya nak buat SEGMEN, boleh tak? First segmen by Miss Purple. mihmih. Bukan segmen sangat pun, just nak tambah bloglist. Kalau siapa yang selalu lawat Miss Purple ni mesti perasan yang blog ni hanya ada satu bloglist je iaitu Blogger Terhebat






So, siapa nak yang nak join BLOGLIST Miss Purple dipersilakan. Syaratnya sangat mudah.

  Follow Blog Miss Purple. (Wajib)
  Masukkan Blog Miss Purple dalam Bloglist anda. (Wajib)
  Kalau nak like Fanpage Miss Purple pun dialu-alukan. (Sunat)
  Kalau nak buat entry, dialu-alukan. Kalau tak nak buat pun tak apa. (Sunat)
♥  Letak Link blog anda dekat entry ini. (Wajib)
♥  Segmen ini akan berlangsung selama  4 hari sehingga pukul 6 petang hari ahad (10/3/2013). 


Bloglist akan di update dari masa ke semasa. Tempoh bloglist ni akan berada dalam Blog Miss Purple tak sure lagi sampai bila. Kalau rajin nak tukar, akan ditukar. Kalau malas nak tukar, mungkin sampai tahun depan. Biarlah masa yang menentukannya. Cewahhh...


Dan kalau berkelapangan, pada malam ahad saya akan listkan semua blog yang join segmen ni supaya orang lain boleh singgah dan blogwalking sendiri bagi mengeratkan silaturrahim. In Shaa Allah. :)



Jom ajak ramai ramai join ek. The more the marrier kan. Hihi :)




11 comments:

FaIzAl ♥ ZuLiKa said...

http://faiz-tutorial.blogspot.com

Aminin said...

http://uwaisaminin.blogspot.com/

Afie Qaisarah said...

http://afiekoreanlovers.blogspot.com/

Aireyn Ashra ツ said...

http://aireynhistorylife.blogspot.com/

mnx maaf bloglist takde :(

the dietitian to be said...

http://zettyzetty.blogspot.com/

Cik Atynn said...

done masukkan awak dlm bloglist sy :)

http://atinbiah.blogspot.com

eimah siti said...

dah masukkan link blog awk...=) http://eimah2328.blogspot.com/

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-siapa-nak-join-bloglist-miss.html

ayu join ye..

CikZaniff said...

done msok link blog ni..

http://cikzaniff.blogspot.com/

bloglist Cantik & Hensem ..

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-nak-join-bloglist-miss.html

munirahasnim said...

hye hye miss purple yg comel , ni link sy http://munsterh.blogspot.com/ ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...