Followers

Penangan Baucer Buku 1 Malaysia



Mesti ramai yang dah habis guna baucer buku kan? Siapa tak habis lagi? Orang cakap bersedekah tak semestinya guna duit. Haha. For me, baucer baru dapat hari Jumaat, hari Isnin minggu depannya dah selamat tinggal sampul. Bagi la berapa banyak pun, mesti rasa tak cukup kan.




Seperti baucer buku tahun lepas, hanya beberapa ketul novel je yang selamat dibeli. Selebihnya, selamat buat spek mata baru. Muahaha.

Berkat nota kuliah dari lecturer dan senior, baucer buku 250 hinggit ni hanya untuk beli barang bacaan sampingan sahaja. Mana cukup nak beli buku rujukan yang harga beratus riban tu. Baik pinjam dekat library kan. Hikhik




So untuk tahun ni, dua buah buku yang memang lama aim nak beli, berjaya dibeli. Dan selebihnya....




New hard disk untuk keselamatan data tesis sejagat. Mihmihmih. Jangan salahkan diri tak guna baucer buku untuk beli buku. Salahkan siapa yang anjurkan PC Fair yang boleh beli barang IT guna Baucer Buku. Haha. Okei, minggu depan ada PC Fair lagi dekat sini. Siapa nak beli barang IT? Lai Lai Laiiii... :)


17 comments:

Eza Boom Boom :) said...

seronoknya ada pc pair situu... beli mouse & cooler untuk eza sekali ye.. hihik. gurau je..:)

Lyana's Page said...

yana pun dah habis guna dah baucar tu... hehe

farah said...

pc fair ni dekat mana ya?ada hari apa je?nak beli hard disk guna voucher jugakkk puas cari kedai..

Nadia Johari said...

kalo baucar leh gune buku je x bestla..hehe..

Miss Purple said...

hihi.. boleh je.. :D

Miss Purple said...

yeay, kita geng.. :)

Miss Purple said...

pc fair ni dekat dalam UKM.. mari la beli dekat sini.. mggu depan ada..

Miss Purple said...

betul2.. :)

C.A said...

ukm mana? mmg target nak beli hard disk dari awal ni. :D

Miss Purple said...

ukm bangi..

Anonymous said...

Ade powerbank x? N ble specific date x?

Anonymous said...

cashkan je. beli la apapun ikut keperluan masing2

email ke transbotz at gmail dotcom dengan lokasi n no hp

kami bukan ah long, cuma nak tolong
tak mau takpe tak paksa jangan hina

C.A said...

brape hari bulan ek? thanks sbb inform.. :)

Miss Purple said...

klau x silap esok ada lg kot.. 18-22 mac..

Miss Purple said...

ada.. 18-22 mac ada lagi..

Anonymous said...

Ada jual printer x kt pc fair tu?
Agak2 bole x pkai bb1m tuk beli printer?

Koleksi Semut(KUL) said...

salam..
nak tanya..
pc pair dkt mn ada lagi untk masa terdekat ni ada yang blh guna baucer buku?
boleh mintak sms dkt sy detail tak?
0129442236 wan..
harap2 dapt membntu.
trm ksh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...