Followers

Pusing Raya Wif Friend

Assaamualaikum..


semua orang still lagi dalam mood raya...   kat fb semua pakat upload gambar raya... jumpa kawan-kawan pun semua still lagi wish selamat hari raya walaupun kebanyakkan orang dah start kerja dan dah masuk belajar balik...  kat blog-blog pun semua cerita pasal pengalaman raya....  so, aku pun nak cerita pasal beraya dengan kawan-kawan masa raya ke-5 hari tu...



actually aku baru sampai rumah dari kampung pukul 2 pagi sebelum tu..  still lagi letih walaupun dalam kereta tidur je....  tapi Mr Oren beria-ia sangat nak aku beraya kat rumah dia, dia nak datang ambil n hantar balik... so, adik beradik aku pun join sekaki la sebab nak tambah duit raya... padahal tak sedar diri yang semua dah tua..haha...


actually dia baru je lepas test kereta dengan ayah dia... walaupun dia lagi lama dapat lesen dari aku, tapi ayah dia tak lepaskan dia drive sebab ayah dia tak yakin lagi dengan dia... so now baru ayah dia yakin sikit dekat dia...




ni mee kari yang mak dia masak...  sangat sedap, tak macam mee kari dekat kedai... dah makan mee kari kena makan nasi pulak...  baru beraya 1 rumah pun perut dah nak meletup...




walaupun dah besar tapi his mom still lagi bagi duit raya... mama dia sangat sporting... adik aku cakap mama dia macam mak Baek Seung Jo dalam cerita Playfull Kiss... so sporting...



ni dekat rumah shakira pulak...my old classmate... kat sini makan laksa pulak...  adik beradik aku terpaksa la ikut aku sebab driver pun ikut cakap aku kan.. hihi



lastly dekat rumah suhaila pulak... masa ni dah ramai kawan datang... kat sini perut aku memang dah mengaku kalah dah...  tak boleh masuk pape dah...


actually,  masa pergi beraya ni semua happy n excited tapi akibat sedikit kejadian yang tak diingini berlaku,
kami balik dalam keadaan yang terkejut, marah, sentap dan lain-lain....h0h0... hopefully lepas ni kejadian macam tu tak jadi dah...  kesian dekat Mr. Oren...=______=



4 comments:

Fatin Zaini said...

nice entry,

salam aidilfitri,

fatin zaini singgah dan follow anda !

http://www.fatinzaini.com

CikMai said...

sakan beraya ehh...haha

Mia Liana said...

ni yang jeles ni... orang tu dapat duit raya.... huhuhuh

selamat hari raya aidilfitri....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

selamat hari rayaaaaaaaa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...