Followers

Duit BR1M 3.0 2014 Dah Masuk



Assalamualaikum..


Pukul 11 pagi tadi kawan aku up status kat twitter mengatakan duit BR1M dah masuk. Katanya kawan kakak dia pergi cek akaun pagi tadi dan duit tu dah ada. Then, kawan aku lagi sorang pun cek akaun dia dan tengok dah dapat dah. 

So siapa yang ada apply boleh la pergi cek. Apa yang aku tahu kita tak boleh semak online. Kalau nak semak online pun kena hantar email kat br1m3@treasury.gov.my atau br1m2@treasury.gov.my. Ataupun call hotline diorang kat 1-800-88-2716. Kalau nak senang, pergi cek manual je dekat mesin ATM yang berdekatan. Senang terus withdraw je.




Kalau ikutkan, keputusan sama ada kita dapat ke tak duit BR1M ni 22 Feb 2014 baru tahu dan duit tu mula diedarkan 23 Feb 2014. Tapi 22 dan 23hb kan jatuh pada hari sabtu dan ahad. So mesti lah diorang awalkan atau lewatkan sampai minggu depan nak tunggu hari bekerja. 

Ekceli aku pun tak sabar nak cek dapat ke tak. Hihi. Jom pergi serbu mesin ATM. >,<





4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang penuhlah orang kat bank ni... hu hu hu...

Sue Bee said...

tahniah dik..akak tak de..hehehee

Akmal Zaidi said...

Tahniah br1m dah masuk,

saya tak dapat lagi :(

salam ziarah.

Eellee Nana said...

thniah^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...