Followers

Tudung Aidijuma Murah



Murah wehhh.... Memang dah lama dengar yang Aidijuma dekat Mydin Mall MeruRaya ada buat jualan murah. Tapi setiap kali pergi situ, mesti lupa nak singgah. Yela, kedai tu dekat luar, kita selalu shopping dekat dalam kedai kan. Mesti la tak perasan.

So semalam last minit punya plan, me and my mom berbuka puasa dekat luar. Ayah hantar sebab dia ada kerja lain. Sampai Mydin dah pukul 7.00 malam dan nasib baik hari Isnin, tak ramai orang. Tapi foodcourt Mydin tetap full as usual. =____=

Biasa la dah nak dekat raya ni memang banyak jualan murah. Sampai luar Mydin diorang buka gerai macam-macam. Then lalu depan Kedai Aidijuma tengok ada dua bakul besar tudung dia letak dekat tepi kedai tu. Tapi tak ada orang yang tengok pun.

And Uollz guess what, dalam bakul tu ada tudung bawal three tone yang harganya RM3 SAHAJA!!. Mula-mula macam tak percaya juga. Murah sangat tu. Selalunya paling murah pun lima hinggit kan? Ni tiga hinggit je, sapa tak terkezuttt kan??


Tudung cantik, tuan dia pun cantik. :)

Lepas kitorang start belek-belek tudung tu baru la orang lain datang ramai-ramai duk kerumun. Nasib baik dah habis pilih dah. 5 helai aku bantaii. Puass... !! Yang best tu sebab kualiti dia okei. Selalunya kalau tudung murah sangat ni mesti kualiti tak okei. Benang tercabut la, warna tak cantik la, jarang sangat la. Tapi yang ni memang kualiti sangat elok. Tak payah nak pilih teruk-teruk, pilih nak warna apa je. 


p/s : Tudung halfmoon RM3 ada tak? haha


5 comments:

Arfahani Arsad said...

murahhhh!kalah jln TAR..

Farah Waheda Wahid said...

tudung halfmoon RM3 tu belum jumpa lagi buat masa sekarang ni...he h ehe...semuanya puluh puluh jer dik...

Delimasari said...

murah giler

NINA KARINA HADIN said...

nak order 5helai brpa trmsuk post

NINA KARINA HADIN said...

nak order 5helai brpa erk trmsuk post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...