Followers

all about nickhun



Cuti hari tu masa tgh bosan saja2 la kelebek encek lappy, tiba tiba jumpa pulak cite we got married. Nama cite mcm selalu dengar tapi tak pernah tengok so saja saja la bukak. Tengok part abg nickun n victoria. 




Nichkun ni selalu tengok tapi takde la minat, biasa biasa je tapi bila pas tengok cite tu. Waa, terus jatuh cinta tak sempat pandang pandang dah. Really really sweet both of them!! Jeles gile kat victoria sbb dapat couple dengan Nickhun. 






Lepas tu apa lagi, terus cari kat pakcik google gambar gambar abg nickhun ni and terus buat wallpaper. Hah,baru sejuk mata nak mengadap encek lappy tuk buat assigment. 

















agak-agak ada tak orang melayu muka mcm abg nickhun ni??







Sapa yg kipas-susah-mati Korea mesti rasa aku ni ketinggalan zaman gila kan?! Mihmih.


3 comments:

vampire's lovex said...

pehhh layan korea dia skrgggggggggg... hahahah..

milopurple said...

well~~hehe

Ida Nichkhun said...

haha .. kelakar jugak ye entri kamu nie :)
tpi kan , akak pun suke nichkhun .. lawat lha akak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...