Followers

Saat-saat Genting


Assalamualaikum..


Minggu ni dah masuk minggu ke-14 pembelajaran. Bagi student degree dan ke atas, minggu ni minggu last kelas sebelum study week. Dan selalunya minggu ni la semua lecturer nak buat kelas ganti, nak buat presentation dan minggu untuk submit esaimen yang dah dikumpul dari minggu 1 dulu. 


Bagi student master pulak, minggu ni adalah minggu untuk submit tesis. Sem ni aku lega sikit sebab esaimen tak de la sebanyak sem lepas. Tapi sem ni lagi genting sebab lepas submit tesis, maknanya lepas tu akan ada viva dan aku dah nak habis belajar!


Lagi sekali aku akan habis belajar. Dulu masa degree aku harap sangat lepas habis terus dapat kerja. Dan doa aku dimakbulkan, tapi aku dapat kerja yang bukan bidang aku dan aku resign. Dan kali ni sekali lagi aku berharap. Kalau dulu aku kecilkan scope aku nak kerja dekat Ipoh je sebab nak duduk rumah, tapi kali ni aku dah pasrah kalau dapat jauh pun. Yang penting aku nak kerja cepat dan bagi parents duit.


Harapnya semua urusan aku dipermudahkan. Tak sabar nak habis master dah ni. 




2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Semoga segalanya dipermudahkan oleh Allah SWT...

Blank Nurfa said...

wahhh..wish ur luck sis..nak kekal bertenaga setiap hri x??jemput baca entri sy..insyaAllah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...