Followers

Testing Buat Mini Pavlova


Salam...


Sempena last day Kak Azna praktikal hari tu, aku try buat pavlova. Ekceli, kakak aku dah selalu sangat buat pavlova ni dekat rumah. So, aku selalu la cerita dekat Kak Azna dan dia cakap dia teringin nak rasa. Sempena dia last day tu aku pun TERrajin la nak buat bagi dia. First time aku buat sendiri sebab kakak dah balik Penang. Dan nasib baik menjadi. Memang rezeki Kak Azna la tu. 




Cara nak buat pavlova ni sangat senang tapi aku lupa nak tangkap gambar step by step dia. Dah sampai office baru teringat nak tangkap gambar. Kalau aku rajin nanti aku bagi resepi dia ye. 


2 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

waa.comel2 ja pavlova tu. hehe

ANNA MARIANA said...

wow, sedapnyaaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...