Followers

KeMbar~

siyesly dari aku kecik aku suka sangat kat orang yang lahir kembar. maybe sebab anak pak uteh ada sepasang kembar pompuan. walaupun umur aku dengan dyorang hanya beza 6 tahun (kalau tak silap la) tapi masa dyorang kecik aku suka dukung. memang comel sangat baby kembar.

masa aku sekolah menengah aku selalu cakap kat kawan-kawan aku nak sangat anak kembar. n de sorang budak laki kelas aku, adik dia ada kembar sepasang boy n girl. ada ke patut kawan-kawan aku suruh aku kawin dengan dia sebab dia ada genetik kembar. dah la budak laki tu selalu kutuk aku..=______=

sekarang ni aku pulak aku suka baca blog-blog orang yang ada anak kembar. siyesly, jeles giler!! (sabar tasha, kau tu kawen pun tak lagi). antara blog yang aku selalu follow mamakembar3 , amrafaran and the triplets story. mama-mama n abah ni ada baby kembar 3. siyesly sweet giler!!

3 cute boy kepunyaan mamakembartiga..

3 girls n abangnye...comel sangat...


2 girls n 1 boy...alolooo!!

doakan aku dapat anak kembar jugak..amin..hihi=D

7 comments:

Tinta Lana said...

Salam. Seronok tang comel je anak kembar ni..bab jaga, huh..tak terimagine,heh3.

Ad org ckp, makan makanan berkembar, nnti dpt ank kembar. cth, dua telur kuning dalam sebiji telur. entah, asa cam tipu jep.ehehe

|shuhadaothman|TM said...

Amin, insyaAllah dear. keep praying. :)

Camy Alya said...

wahh. kena usaha keras tu. kahkah :D

Yana Libra said...

insya'Allah, ade rezeki ade lah tu..hehe~~

saya pun ada adik kembar dan sepupu kembar..hehe~

[ miSsNanA ] said...

i like twin :D .. my bro also twin.. and last night nana dapat mimpi dia dapat anak kembar...hehehe

Mama Kembar 3 said...

Salam Tasha. TQ so much for this n3! And thank u sbb sudi baca blog mama :-)
Moga moga impian tasha utk dpt anak kembar akan tercapai nnt. kot kot dpt kembar 4, kalah mama ni hehehe

Snow Queen said...

saya pun suka kembar...comel sgt...tapi, dlm fmily, xd pun yg kmbr..huk3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...